Investeer in de gezondheid van uw paard

PAARD EN ZADEL

Op deze pagina geraak je wegwijs in alles wat met het paard en zadel te maken heeft. Je paard presteert niet zoals het hoort en je twijfelt aan de oorzaak van het probleem? Je weet niet goed wie je eerst moet contacteren: je fysio of paardenosteopaat, je dierenarts of je zadelpasser? Dan kan een "weak link analyse" duidelijkheid scheppen.

Joëlle is sportkinesitherapeute voor paard én ruiter alsook gediplomeerd zadelpasser. Het is haar expertise om een differentiatie te maken tussen zadelpasproblematiek, rijtechnische problemen of onderliggende pathologiëen bij zowel paard àls ruiter. Na deze grondige evaluatie van paard, zadel en ruiter krijg je meer inzicht in het verder te volgen stappenlan.

Past je zadel niet meer of heb je moeite om de goede balans te vinden in je zadel, bekijk dan de verschillende opties onder "zadelpas en ergonomie" voor een zadelpas consult. Heeft je paard een behandeling of revalidatie programma nodig? Ontdek al onze behandelingsmogelijkheden zoals fascia therapie, manipulaties en dry needling op de pagina "therapie paard".

ONZE GESPECIALISEERDE DIENSTEN